menu
Reviews
Mireille S.
28/08/2020
Genoten tot in alle puntjes van mijn lichaam!
Mireille S.
25/08/2020
zeer aangename ontvangst van de dame in kwestie, straalt rust uit. Geen gepraat maar rustig begonnen met de massage, één en al ZEN. voor herhaling vatbaar, top adresje!
Karine M.
06/08/2020
Dorine is een vriendelijke aangename vrouw. De relaxatie massage van 90' was zalig genieten, echt tot rust komen. Rug, benen, armen, voeten hoofd, rug werd allemaal even grondig gemasseerd. Ze hield ook rekening met de zaken die ik op voorhand gevraagd had en staat open voor feedback. Positieve ervaring!
Hilene B.
04/08/2020
Een prima eerste kennismaking met Zen’duine! Een professionele, warme ontvangst en heerlijk ontspannende massage. Ook handig dat je je handen-armen kan laten rusten op voorziene rustpunt. Algemeen helemaal relaxed terug vertrokken. Bedankt!
walter V.
13/06/2020
kan niet beter puur genieten
Hilde D.
20/02/2020
Wát een beleving! Dorien neemt je van kop tot teen onder handen, op een heel professionele manier en met ervaring. Zeker een aanrader. Mijn volgende afspraak me-time is al geboekt.
Danique V.
10/02/2020
Amaai, zaaalig!! Heel vriendelijke verwelkoming en behandeling bij Zen'duine. Een fantastische, rustgevende en ontspannende massage. Enkele malen bijna ingedommeld omdat het zo enorm relaxerend was. Ik ga zeker nog terug.
Tom V.
26/01/2020
Amaai, zaaalig!! Heel vriendelijke verwelkoming en behandeling bij Zen'duine. Een fantastische, rustgevende en ontspannende massage. Enkele malen bijna ingedommeld omdat het zo enorm relaxerend was.Ik ga zeker nog terug.
Miranda D.
20/12/2019
Zeer aangename massage gehad van Dorien. Weet waar ze mee bezig is! Zeker voor herhaling vatbaar.
Nadine R.
28/11/2019
Ik werd er heel vriendelijk ontvangen, en Dorine heeft gouden handen om te masseren. De hoofdmassage was zalig. De voetmassage was echt heel goed en zeker voor herhaling vatbaar.
Sari S.
19/11/2019
Hoe zalig was dit!! Zeker de moeite waard! Van het begin tot het eind, 90min lang, genoten van de deugddoende en ontspannen massage! Heel vriendelijk onthaald en ze stelt je direct op je gemak. Dikke merci Dorine.
Christiane V.
23/10/2019
Massage was super aangenaam en zeeeeer ontspannend. Kleindochter ook heeeel tevreden.
Kathleen .
15/10/2019
Het was 90 minuten genieten van een deugddoende relaxatie van hoofd (kop) tot teen(en).
Jennyfer E.
28/09/2019
Warme , lieve dame. Ik heb genoten van mijn behandeling , kwam volledig tot rust . Goede vakkennis. Heeft je de nodige tijd en luisterd goed naar je noden. Bedankt
Veerle T.
26/09/2019
Vriendelijke vrouw, aangename massage
Kris V.
19/09/2019
Vriendelijke mevrouw met kennis van zaken. Ben helemaal relaxed buiten gekomen en dat was toch de bedoeling. Mijn volgende afspraak is al gemaakt...
Bianca D.
30/08/2019
Wat een super relax massage was dat. Top top top.
Joeri V.
28/08/2019
Een aanrader Super ontspannend
Lia C.
27/06/2019
Het was super
Evelien V.
07/06/2019
walter V.
21/05/2019
ze kent haar werk
walter V.
21/05/2019
vriendelijk verzorgd en kennis van de massage
Hilda N.
29/03/2019
Vriendelijk welcom. zeer goede uitleg Ik voelde me erg in goede handen. Graag nog een keer doen dit is echt een aanrader 5 van de 5 sterren
Géraldine T.
22/03/2019
na drukke weken kon ik wel wat ontspanning gebruiken! En of ik ontspannen buiten liep, amai zalig! Dorine is ook een superlieve dame die je direct op je gemak doet voelen! Voor herhaling vatbaar!
Titine D.
14/03/2019
Vriendelijke ontvangst en professionele behandeling in een heel rustige, warme sfeer.
Thierry M.
14/03/2019
Carina V.
06/03/2019
Zeer vriendelijke ontvangst door Dorine in een mooie locatie. Omdat ik niet goed in mijn vel zit door prive omstandigheden werd de hoofdmassage vervangen door een rugmassage. Ze had tijd voor een luisterend oor en gaf enige tips. Een bijzondere prettige ervaring. Een echte aanrader. Ik ga zeker terug !
Martine S.
27/02/2019
Het was een top massage heb ervan genoten super Dorine doet het heeeeeel goed met volle passie ik ga zeker terug
Peggy L.
28/11/2018
Zeer leuke en ontspannende ervaring. Komen zeker nog terug.
Nathalie N.
09/11/2018
Een super ervaring... in 1-woord ZALIG!!!
Ingrid D.
22/09/2018
bestaat er een superlatief voor fantastisch...het was heerlijk, ontspannend, energieverrijkend. Dorine is iemand geboren voor het vak. Een menselijk engeltje met gouden handen. ik prijs deze dame van harte aan.
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat