menu

Maak kennis met Dorine

Tekst: Lifestylebooking.be

“Een viertal jaar geleden begon ik aan de opleiding van masseur. Ik werk in een B&B in Wenduine en daar kwam het idee om uit te breiden met een kleine wellness. Als grapje zei ik dat ik wel de massages wou geven. En zo ben ik er dus ingerold. Daarna ben ik dan ook gestart als freelance masseur voor verschillende hotels, en nu heb ik dus mijn eigen massagepraktijk Zen’Duine. De passie voor de massage groeide steeds. Zelfs na een erg drukke dag, kom ik zelf helemaal tot rust als ik een massage geef. Het is heel ontstressend.


​​​​​​​Mensen zo goed mogelijk op hun gemak stellen

Dorine specialiseerde zich in de relaxatiemassage en voetzonemassage of reflexologie. “Als het de eerste keer is, probeer ik de mensen zo goed mogelijk op hun gemak te stellen. Ik zorg ervoor dat je comfortabel ligt en dek je mooi af. Ik geef ook uitleg wat er gaat gebeuren en wat ze mogen verwachten. Ik voel dat ook aan een lichaam als ze ervan genieten en kunnen ontspannen. Dan kunnen ze er helemaal in meegaan en dat is wel leuk. Als nadien die zucht er is, weet ik dat het deugd gedaan heeft. Ik masseer op mijn eigen manier en volgens gevoel. Als ze ergens last van hebben, werk ik daar op in. En ze mogen altijd aangeven aan de druk te hard of zacht is. Ik gebruik een natuurlijke amandelolie, ook geschikt voor gevoelige huidjes.”

Bij de voetzonemassage of reflexologie werk ik via drukpunten op alle lichaamszones, zoals de rug, darmen, hoofd en nek, maag,…

Hoofdmassage met of zonder olie

Bij de hoofdmassage kun je kiezen met of zonder olie. “Bij een volledige lichaamsmassage zit het hoofd inbegrepen en staat het haar langs alle kanten. Maar zonder is ook perfect haalbaar. Ik neem dan de schouders, nek en hoofd goed onder handen. Via het schouderblad ga je naar de nek en dan naar boven. Het hoofd rek ik een klein beetje uit, wat heel veel deugd doet. De rugpeeling en -massage is heel verkwikkend. De peeling is met een zachte korrel om de dodehuidcellen te verwijderen. Nadien masseer ik met een verzorgende olie. Het is een heel aangename behandeling. De hotstone massage is dan weer ideaal voor wie met hevige spierpijn zit, doordat de warmte diep indringt tot in de spieren. Ik combineer dit altijd met een manuele oliemassage.”


Graag geef ik ook mee dat er GEEN erotische massages gegeven worden bij Zen'duine.

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk de behandelingen die Zen'Duine aanbiedt hier.

Boek online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten
Messenger logo
Chat